Identitat

A més dels colors de sang i d’or i la bandera a l’escut de la USAP, la identificació catalana impregna l’ambient dels partits dels usapistes arreu. L’Estaca de Lluís Llach o ‘Els hi fotrem’ de Jordi Barre són alguns dels himnes oficiosos de l’equip, que estaran presents a la Festa del Rugby català d’aquest 9 d’abril de 2011, en què a més a més de la música, hi haurà un homenatge als castellers d’arreu del país.

L’Estaca i Els hi fotrem

Segurament un dels himnes oficiosos més coneguts i populars és L’estaca que sona a les grades de l’Aimé Giral a cada partit i conviu sense problemes amb ‘El Cant de la USAP’, cançó feta durant la temporada 2007-08 i que és l’himne oficial del club. L’aparició de L’Estaca com a càntic de l’equip es remonta a l’ex entrenador Alain Teixidor, qui va ser el responsable de l’adopció de la cançó de Lluís Llach com a càntic, després de que l’equip la comencés a utilitzar en els entrenaments i que també és utilitzada de forma simbòlica a d’altres indrets arreu del món com Polònia o Estats Units.

Juntament amb L’Estaca una altra cançó molt popular entre els aficionats és ‘Els hi fotrem’ d’en Jordi Barre, recentment desaparegut a l’edat de 90 anys

El Cartell, obra de Jordi Alcaraz

La Festa del Rugby Català tindrà un cartell exclusiu, obra de l’artista Jordi Alcaraz. Nascut a Calella el 1963, Alcaraz és artista multidisciplinar, conreant la pintura i l’escultura, en concret. Partint dels conceptes tradicionales de la pintura, Alcaraz reflexiona sobre el volum, el llenguatge i el temps. En el seu llenguatge pictòric se subratllent el blanc i el negre i la interrelació de transparències i forats.

COM ES POT ARRIBAR
A MONTJUÏC?
follow me on Twitter
  • rugbysantcugatrugbysantcugat: [LNJ] @rugbysantcugat y @UESantboiana lucharán este domingo a las 12 Hs. en Feixa Llarga (L'H) por el título #santcugat #rugbycat @ferugby
    3 years ago from web
    3rtemps3rtemps: Ànims, Madiba! http://t.co/hKH3JxWkKb #rugbycat #lleganya #lalleganyaescriuifai
    3 years ago from Google
  • RUGBI. REGLES DEL JOC